در جامعه امروزي صنعت گردشگري به دليل گستردگي كه به وجود آورده است باعث پر تعداد افراد شاغل در اين صنعت شده است روز به روز بر ارزش آن ميافزايد به گونهاي كه صنعت گردشگري بزرگترين و پر مخاطبترين صنعت در دنيا معرفي شده است. افراد شاغل دراين صنعت افرادي هستند با آداب و رسوم، زبان، فرهنگ رفتارهاي گوناگون كه در اين عرصه فعالی ت ميكنند و همهي آنها با يك زبان مشترك يعني زبان گردشگري با يكديگر در رابطه می باشند . امروزه يكي از پايه هاي اصلي اقتصاد بسياري از كشورها وابسته به صنعت گردشگري است. صنعت گردشگري در شروع مبتني بر تجربهي افراد بود ولی افزایش سريع اين صنعت باعث شد مباحث گردشگري رشتههاي وابسته به آن به جمع رشتههاي تحصيلي در دانشکده ها اضافه گردد و نيروهاي متخصصي را در جامعه توريست پذير پرورش دهد. ايران يكي از ۱۰ كشور نخست در صنعت گردشگري معرفي شده است كه تا كنون نتوانسته است به جايگاه اصلي خود در اين صنعت دست يابد. حال با توسعهي علمي گردشگري در دانشگاه هاي ايران تحصيل دانشجويان در رشته هاي مدیریت هتلداری ميتوان قدمهاي مثبتي در توسعهي صنعت گردشگري برداشت. هتلداري كه يكي از زيربناهاي اساسي جذب گسترش توريسم و گردشگري است رشته ي مديريت هتلداري را پديد آورده است و افراد مدير ماهري را در جهت پيشرفت و توسعهي اهداف گردشگري آموزش ميدهد.
مهارتها در رشته مديريت هتلداري:
مهارتهايي كه دانشجويان در دوره كارشناسي فرا ميگيرند بسيار وسیع است به همين علت به برخي از آنها در زير اشاره ميكنيم :
۱٫مديرت بخشهاي مختلف هتل اعم از : مديريت غذا نوشابه، مديريت فرانت آفيس، مديريت خانهداري، مديريت حسابداري، مديريت روابط عمومي، مديريت تشريفات، مديريت منابع آدم ي، مديريت بخش بازاريابي فروش، مدير شب، مدير داخلي، مدير ايمني، و… كه دانشجويان طي دورهي آموزش ي تمامي وظايف و مسؤليتهاي هر كدام از موارد بالا را فرا ميگيرند و به آن تسلط مييابند.
۲٫به كاربستن روشهاي سودآور و كنترل آن جهت هتل
۳٫رابطه با مشتري جذب آن جهت فروش اتاقها
۴٫توانايي رابطه با مهمانان خارجي
۵٫توانايي تهيهي انواع غذاها شيرينيهاي داخلي و خارجي
۶٫كار با رايانه نرمافزار تخصصي پذيرش در هتل
۷٫ چيدمان ميز مسافرت ه آرايي
۸٫ توانايي سرويس دهي به روشهاي مختلف
۹٫ رسيدگي به امور مراسمها، جشنها و تشريفات
۱۰٫اجراي اص ولی روشهاي خانهداري
۱۱٫حسابرسي صندوقهاي مختلف در هتل
۱۲٫اجراي برنامه هايي براي ارتباط خوبتر بخش ارتباطات عمومي با مشتريان
۱۳٫تبليغات، بازاريابي و فروش
۱۴٫منو نويسي
۱۵٫انتخاب اصولي در خريد وسايل هتل
۱۶٫و …
در كل با فراگيري مهارتها، تحقيق، كار و بدست آوردن تجربه شخص تحصيل كرده در اين رشته ميتواند در بالاترين سمت مديرهتل و معاون هتل مسؤل شود.
نکته مهم:
چنانچه هنوز ثبت نام نکرده اید برای درخواست مشاوره تلفنی این فرم را تکمیل بکنید و یا عدد ۲ را به ۳۰۰۰۶۰۱۶ پیام کوتاه نمایید. مشاورین مرکز در اسرع با شما ارتباط گرفته و اطلاعات جامعی پیرامون دوره آموزش مجازی مديريت هتلداري مدرک معتبر انتها دوره آن در اختیارتان خواهند گذاشت.
بازار كار و موقعيت شغلي فارغ التحصيلان رشته مديريت هتلداري:
موقعيت شغلي فارغ التحصيلان رشته مديريت هتلداري ابتدا در هتلها خواهد بود چنانچه فارغ التحصيل شغل مناسبي در هتل نيافت ميتواند در زمينه هاي تخصصي صنعت هتلداري اشتغال يابد از عبارت اشتغال در واحدهاي پذيرايي اقامتي مثل : كافيشاپ رستوران و مجموعه هاي جهان گردي، كارشناس اطلاعات جهان گردي براي مؤسسات ملی و جهان گردی، مهماندار براي شرکـت های حمل نقل هوایی، آموزش در مؤسسه هاي روش ي جهان گردي هتلداري، اشتغال در آژانسهاي جهان گردي، و ..
ما این رشته را به علاقمندان این رشته توصیه می کنیم.